Feng-Shui Oktatás, tanfolyamok - A Megoldás

Aktuális tanfolyam

EGYEDI Feng-Shui tanfolyam: egyedi helyszínnel, kezdéssel és időbeosztással!

 

 

 

Interaktív

 

 

Pocsai Kata Feng-Shui Tanácsadó

Végzettségemet tekintve pedagógus vagyok, amely során általános iskoláskorú gyerekeket oktattam.
Jelenleg a feng-shui tanfolyamok előadója vagyok, azaz a pedagógiai szakmámat folytatva a felnőtt oktatásban kamatoztatom a tudásomat.
A feng-shui tanfolyamokra általánosan jellemző, hogy négy nagy részből tevődik össze, felváltják az elméleti és a gyakorlatiasabb tananyagok egymást.
1999 óta foglalkozom a feng-shuival, eleinte feng-shui tanácsadás volt a fő profilom, majd a feng-shui tanítás kihívásai felé kacsintgattam.
A jó pár éves feng-shui tanácsadás tapasztalatait igazán jól lehet a tanításban használni. A feng-shui gyakorlatiasabb részeit szeretem oktatni, ahol már a tényleges feng-shui tanácsadás lépéseivel foglalkozunk, vagy hogy arról beszélgetünk a Tanítványokkal, hogyan is adjunk feng-shui tanácsot.
A feng-shui oktatásomra jellemző, hogy lépésről lépésre szeretem átadni a feng-shui tananyagát, így a tanítványok fokozatosan haladnak a feng-shui tudás elsajátításában.
Az elmélet is gyakorlat összefügg, begyakorlását közösen kitöltött Gyakorló lapok segítségével oldjuk meg. Az oktatásra jellemző a többszörös ismétlés, nem az unalmas részek kántálása során, hanem játékos feladatok, érdekes rejtvények, gyorsasági feladatok által könnyítjük Tanítványaink memorizálását.
A feng-shui tanfolyami oktatásunk kis csoportban történik. A kis csoportos foglalkozások tapasztalati úton hozott döntés eredménye, hiszen a feng-shui tudományához hozzátartozik az egyéni érzékenység fejlesztése is, amelyhez mindenkinek így tudunk személyes segítséget biztosítani.

Telefon: 30/26-35-437

Nyitóoldal    ||   Minden Jog Fenntartva!   ||    Írjon nekünk!

 

 

Infovonal

  • Pocsai Kata: 30/2635437