Feng-Shui nyitókép

Aktuális tanfolyam

EGYEDI Feng-Shui tanfolyam: egyedi helyszínnel, kezdéssel és időbeosztással!

 

 

 

Interaktív

 

 

Esettanulmányok- Tanfolyamokon történt

 

"Munkavállalás tudás nélkül"

Az egyik tanítványunkkal történt, hogy nagy lelkesedéssel jött el hozzánk tanfolyamra, olyannyira nagy volt a feng-shui iránti rajongása és tettrekészsége, hogy az első tanfolyami napot azzal indította, hogy Neki már van feng-shui tanácsadási megbízása, csak azt nem tudja, hogyan fogja azt teljesíteni, hiszen csak most kezdi el ezt a fantasztikus dolgot tanulni.
Meglepődtünk a dolgon, és kifaggattuk, hogy ezt hogyan is csinálta. Az Ő elmondása szerint mindenkinek a környezetében beszélt a feng-shui rendkívüli hatásáról. Bárkivel, ha találkozott, elújságolta, hogy tud egy kitűnő módszert az életének jobbá tételére. A feng-shuival mindenki boldog, kiegyensúlyozott, békés lehet. Mi több, meg is tud gazdagodni. Az emberek ezt hallva minél hamarabb ki akarták saját életükön próbálni az elmondottakat, és meg is rendelték az ehhez hozzásegítő tevékenységet, azaz a feng-shui tanácsadást.
Igen ám, viszont ahhoz, hogy a feng-shui ténylegesen megváltoztassa az életünket, a feng-shuit az ősi tudás alapján kell használni, hiszen ez az a Tudás, ami 6000 éve működik a világban. Ezt a Kedves Tanítványunk is megértette, és jelentkezett a teljes ismeretet felölelő feng-shui tanfolyamunkra. Ekkor találkoztunk vele és segítettünk neki a kialakult helyzetet kezelni. Megnyugtattuk, hogy a megígért és bevállalt munkát segítünk elvégezni, hogy a Megbízóját semmilyen hátrány ne érje.
A közösen folyamatosan elvégzett munka jó példa volt számára, hogy a feng-shui milyen nagyszerű tud is lenni.

Feng Shui

 

"A feng-shui olyan, mint a puzzle"

A feng-shuit tanulva a Tanítványok egy Puzzle játékhoz hasonlították a hallott információkat, a feng-shui tananyagát.
Képzeljünk csak el egy puzzle játékot! Kivesszük a dobozából, kirakjuk a darabjait, felforgatjuk a fejjel lefele levőket, valamilyen rendszert keresünk a káoszból. A széleket megkeresve főbb alkotórészre osztjuk őket, színek, foltok, formák, felhő, rét, hullámok, stb. alapján.
Sok mindent látunk magunk előtt, de még mindig csak sejtetődik a teljes kép, gyanítjuk a végeredményt, de teljes egészében nem látjuk át a dolgot. Valakinek a pár ezres darabos puzzle kirakása kb. pár hetet vesz igénybe, valaki viszont hónapokig ismerkedik vele.
A feng-shui nagyon hasonlatos ehhez a játékhoz. Elkezdődik a feng-shui tanfolyam, egyik előadást követi a másik, egyik kérdést követi a másik, egyik választ kíséri a másik. Fordítgatjuk fel az ismeretlen alkotórészeket, és keressük az összefüggéseket az információ dömpingből, hogy felfedezzük a rendszert, a feng-shui rendszerét.
Ahogy haladunk a tananyag megismerésében, megtaláljuk a "széleket", azaz azokat a kiindulási pontokat, ahonnan magunkévá tehetjük ezt a tudást. Felfedezzük a fő alkotó részeket, alapfogalmakat, meghatározásokat, definíciókat, gyakorlati lépés sorozatokat, amelyeket megtanulva már elmondhatjuk, hogy mi is értünk a feng-shuihoz.
Ekkor kezdjük már sejteni a feng-shui óriási és varázslatos tudományát, amelyhez lépésről lépésre felbontva jutunk el, amely már nem is olyan bonyolult. Úgy rakosgatjuk össze az előadások folyamából a feng-shui tananyag végeredményét, mint ahogy a puzzle játékot rakjuk össze darabjaiból.
És igen, vannak, akiknek ez a tudás elsajátítása heteket vesz igénybe, de vannak, akik lassabban haladnak, többet kérdeznek, alaposan mindent megértve jutnak el a feng-shui tanfolyam végéhez.
Mindenki számára kirajzolódik egy fantasztikus kép a feng-shuiról, amelyet az Ősi Szerzetesek is láthattak, amely most a Tiéd.
Ezt a feng-shui puzzle képet fel is tudod tenni a falra, gyönyörködni is tudsz benne, a hozzád látogató is meg tudja csodálni, hiszen az van ráírva: "Nemzetközileg Elismert Feng-Shui Tanácsadó Oklevél!"
Gratulálok!

Feng Shui

 

"Megy a szekér…"

Volt olyan Hallgatónk, aki azért jött el feng-shuit tanulni, hogy jobban menjenek a dolgok az életében.
Ő nem kívánt a feng-shuiban dolgozni, ő a saját környezetét akarta rendbe rakni, esetleg a közeli családtagokon segíteni a feng-shui által.
Végig csinálta a feng-shui tanfolyamot, a tanultakat folyamatosan a saját házában ki is próbálta. Átrendezte a szobáit, megkereste a zavaró és a segítő energiatereket, energetizálta a tradicionális feng-shui eszközökkel a lakótereket.
Hetekkel később beszéltünk vele, és a "Mi van veled?" kérdésre a következő volt a válasza: "Megy a szekér…"
Sokat sejtetett a válasza, úgyhogy tovább beszélgettünk. Elmondta, hogy általánosan az életére vetítve jobban mennek a dolgai. A vállalkozásában folyamatosan van munkája, rendeződött a Párjával a kapcsolata, saját magát kiegyensúlyozottabbnak érzi. Köszöni, jól érzi magát!

Feng Shui

Nyitóoldal    ||   Minden Jog Fenntartva!   ||    Írjon nekünk!

 

 

Infovonal

  • Pocsai Kata: 30/2635437