Feng-Shui nyitókép

Aktuális tanfolyam

EGYEDI Feng-Shui tanfolyam: egyedi helyszínnel, kezdéssel és időbeosztással!

 

 

 

Interaktív

 

 

Esettanulmányok- Tanítványok mesélték

 

"Feng-shui Igazi Csapat"

A Feng-Shui tanfolyamon egy nagyon jó csapat jött össze. A felnőtt oktatásra sajnos jellemző, hogy azaz igazi jó kis közösség nehezebben tud kialakulni, hiszen mindenki rohan a hétköznapok sűrűjében. Amíg gyermekien "csak" a tanulás nyomja az ember vállát, addig a felnőtt korban sok egyéb felelősséggel kell az embernek megküzdenie.
Az egyik szemeszter Hallgatói csoport tagjai igazi kis közösséget alkottak. A feng-shui oktatás során hétről hétre találkoztak, hallgatták a feng-shui tananyagát, a sok személyes példával alátámasztott oktatás során az előadó és a tanítványok is jól meg tudták egymást ismerni. Nagyon jó hangulatban teltek a feng-shui órák. A feng-shui oktatás része, hogy minden tanítványunk egy személyes példán keresztül szerezhet gyakorlatot a feng-shui tanácsadásban.
A jól összeverbuválódott csapat mindenki otthonába meghívást kapott, így mindenki nem egy, hanem több feng-shui tanácsadó gyakorlati példát látott ott az otthonokban, a helyszínen. A már kialakult csapat azóta is tartja egymással a kapcsolatot.

Feng Shui

 

"Mindent tudni akarok = ? = Globális Feng-Shui Tanfolyam"

Az internet világa csodálatos, ma már mindenki számára elérhető információ halmazzal bombázza az olvasót. Az információ milliónyi tömegében a számítógép előtt ülve az ember csak kapkodja a fejét és a szemének sem hisz.
Van egy feng-shuiról hallott ember, aki már olvasott egy-két könyvet, hallott ezt meg azt a feng-shui csodálatos világáról, és most a saját otthonában is ki szeretné próbálni. A könyvesboltokban veszi az egyik könyvet a másik után, remélve, hogy egyre több információhoz jut majd el, hogy a saját lakásában, a szobájában kipróbálva meg is tudja tapasztalni áldásos hatását. A könyvek áradatában elveszve csak azt látja, hogy valahogy mindegyik ugyanarról szól és valahogy még sem ugyanarról. Sokszor egymásnak ellentmondanak az olvasottak. Most melyik az igazi, melyiknek higgyek, melyiket kövessem?
A feng-shui iránt még mindig elkötelezett érdeklődő ezután leül a számítógép elé, és el kezd keresgélni a feng-shui weblapok tanfolyamai körében. Most lett csak bajba! Ő végre már mindent tudni akar erről a tudományról, de ki az, aki ezt úgy igazából el tudja neki mondani, netalán meg is tudja neki tanítani, hogy végre a saját otthonában megtapasztalhassa.
Igen, sok tanítványunk jutott el így hozzánk, hogy sok weblapot elolvasva, valahogy minket választott.
Ők arról számoltak be, hogy két dolog miatt választottak minket.
Az egyik, csak olyan ráérzés, olyan megmagyarázhatatlan dolog érte őket ott a számítógép előtt ülve. Valakinek a bizalom, valakinek egy jó érzés, és olyan Tanítványunk is volt, aki a telefon felhívás után döntött úgy, hogy minket válasszon, méghozzá a telefonban levő szimpatikus hang hallatán.
A másik dolog, amiért minket választottak, az pedig az, hogy teljes körű ismeretanyagot adunk át a Tanítványainknak. Ebből a mai napig nem engedünk, pár napos, egy hétvégén elvégezhető, minden ismeretet tartalmazó tanfolyamot nem szervezünk. Igaz, létezik egy bevezető a feng-shui ismeretébe 1 napos foglalkozásunk, viszont nem ígérjük, hogy ez alatt az idő alatt minden megtanulható. Nem tanulható meg pár óra leforgása alatt ez a mélyre szántó tudás, szükséges nagyobb óraszámban foglalkozni vele.

Feng Shui

 

"Végétől az elejére, vagy elejétől a végéig?"

A feng-shuiról az embereket megkérdezve, azt válaszolják, hogy a köztudatban a feng-shui az nem más, mint dísztárgyak megfelelő helyre való elrakása. Szívecskék, delfinek, lovacskák, stb. ide és oda rakásával szuper lesz minden.
Tényleg így van ez? Erről szólna több ezer év tudása?
Az egyik tanítványunk nagyon szemléletesen fogalmazta meg a különbséget az igazi feng-shui és a közvélemény által megfogalmazott között.
A közvélemény úgy tudja, hogy dísztárgyakat helyezünk el a bizonyos helyre, az igazi feng-shui nagyon sok mindent megállapít, megmér, kiszámol, következtet, és csak ezután helyez el dolgokat. Azaz, az igazi feng-shui az elejétől halad a végére, míg a köztudatban levő feng-shui a nagyon leegyszerűsítésből kifolyólag a végéről kezdi a dolgot és a miértekre nem ad választ.
A feng-shui egy és örök, sajnos különbséget kell tennünk az Igazi és az újságokból és leegyszerűsített információt közlő könyvek között. A sok általános, egyszerű, mindenki számára egyértelmű információk áradatában a lényeg veszett el, ami működteti az egészet.
A Tiltott Városba, ahová csak a kiválasztottak léphettek be, nem mindenki juthatott be, nem mindenki kaphatta meg a Tudást. Az Igazi Feng-Shui megtanulása igenis a kiválasztottak kiváltsága. Ne elégedjünk meg a részek ismeretével, nekünk ez egész kelljen!

Feng Shui

Nyitóoldal    ||   Minden Jog Fenntartva!   ||    Írjon nekünk!

 

 

Infovonal

  • Pocsai Kata: 30/2635437