Feng-Shui Oktatás, tanfolyamok - A Megoldás

Aktuális tanfolyam

FIGYELEM! A TANFOLYAMOK TARTÁSA ÁTMENETILEG SZÜNETELNEK! A LEGKÖZELEBBI TANFOLYAM INDULÁSÁNAK VÁRHATÓ IDEJE 2021. NYARA!

 

 

 

Interaktív

 

"A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell." Kínai bölcsesség

Ajánlom e Weblapot Mindenkinek, aki elég érzékeny ahhoz, hogy észrevegye, miként érvényesül életében a Láthatatlan Törvény.
Szolgáljanak ezen írások, tanfolyamok megerősítésül Mindazoknak, akik szert szeretnének tenni a kifinomult Tudásra.

Azoknak, akik készek gyakorolni annak érdekében, hogy nagyfokú érzékenység kifejlesztése révén felismerhessék, miként érvényesül a leheletfinom energia életük minden pillanatában.

Feng Shui

Igazi Feng-Shui Térrendezés

Igazi Feng-Shui Térrendezés Tanfolyamai tartalmazzák az Ősi Taoista tanításokon alapuló Teljes Bagua Rendszert felölelő Iránytű Iskola és Forma Iskola ismeretanyagát.

A Tudatos Térértelmezésre épülő, Tradicionális, az Ősi Bölcsek által megfogalmazott Tanításokon alapuló Igazi Feng-Shuit képviseljük. A Feng-Shui 6000 éves fennmaradásával bebizonyította, hogy az Ős-Szerzetesek által megfogalmazott Tanítások kortalanok.

Feng Shui kép

Tanfolyami rendszerünkről általánosságban

1. Előkészítő tanfolyam

Bevezető Feng-Shui tanfolyamunk általános alapfogalmak értelmezését és gyakorlati alkalmazását tartalmazza. Olyan sok emberrel találkoztunk, akik már olvastak, hallottak a Feng-shuiról, szívesen is alkalmaznák a saját életükben, viszont az idejük nem engedi meg, hogy mélyebben foglalkozzanak ezzel a Tudománnyal, így pár órát rászánva, használható tudáshoz juthatnak.
« Bővebben »

2. Teljes körű tanfolyamok

EGYEDI Feng-Shui tanfolyamunk többszörösen ki van emelve, hiszen ténylegesen egyedi lehetőségről van szó. Az Egyedi megnevezés alatt a következőket értjük, amelyek a tanfolyam teljes egészére érvényesek: különleges, kivételes, egyéni, saját, önálló, független, rendkívüli, egyedülálló lehetőséget jelent a tanulni vágyóknak. Az előbb felsorolt jelzők a Feng-Shui Egyedi tanfolyam felépítésére, órarendjére, helyszínére, tematikájára, időbeosztására… is vonatkozik. Összefoglalva: a tanfolyami Hallgatóval mindent egyéni módon egyeztetünk, alkalmazkodunk, rugalmas megoldásokkal a Hallgató igényeinek megfelelően alakítjuk ki a tanfolyamot.
« Bővebben »

Csoportos Feng- Shui tanfolyam több, párhuzamosan futó, kis létszámú tanfolyami csoport indítását jelenti, amelyek során a Hallgatók az elméleti tudás mellett a gyakorlati méréseket, számításokat is megismerik, megtanulják, elsajátítják.
« Bővebben »

Gyorsított Feng-Shui tanfolyam a mai kor emberének igényei szerint jött létre, hiszen nem csak én érzem, hogy felgyorsult a világ, hanem Barátaim, Ismerőseim, Megrendelőim is ezzel az Életfeladattal találkoznak. Hogyan lehet a felgyorsult világban minden feladatot megfelelő módon megoldani? A gyorsított tanfolyam gyorsabb ütemben adja meg a feng-shui választ erre a kérdésre.
« Bővebben »

Gyakorlatias Feng-shui tanfolyam fő célja a Feng-Shui Tudományt, a Feng-Shui Művészetet a gyakorlati oldaláról megközelíteni. A Feng-Shui Térrendezés egy csinálható tudomány. Nem csak a könyvek olvasását jelenti: alapfogalmak olvasását, régen ezt így vagy úgy értelmezték, ezt így, vagy úgy csinálták…. A csinálható tudomány azt jelenti, hogy az Olvasó, Tanuló, Érdeklődő Ember hogyan is alkalmazza, nem általános, hanem konkrét módon a feng-shuit? Ez nem mindig olvasható, hallható a könyvekben, újságokban. Ennek a tanfolyamnak a célja, a saját környezetében, a tényleges megvalósítás, az alkalmazás, lépésről - lépére lebontva.
« Bővebben »

3. Felhasználóbarát tréning

Feng-Shui Tréning megszületésének oka, hogy a Hallgatóink feleleveníthessék és tettekké változtathassák a régen tanultakat. A világot alkotó törvények nem engedhetik meg a káosz és a véletlen kialakulását. Jelen kell lennie egy rendező elvnek, amely irányítja a jelenségek időbeli alakulását. Életminőségünket a gondolataink befolyásolják legkevésbé, ha érzelmekké alakulnak már jelentősebben, ha pedig érzelmeink tettekké változnak, akkor teljes mértékben befolyásolják jövőnket.
« Bővebben »

Feng Shui

ÚTMUTATÓ A HALLGATÓKNAK a Tejles körű tanfolyamokhoz

Tanfolyami rendszerünket - sok éves tapasztalat alapján - úgy alakítottuk ki, hogy az Érdeklődők átfogó képet kapjanak a Feng-Shui Térrendezés Tudományából.

A tanfolyam során Hallgatóinknak kiadásra kerül több modulos Jegyzet Csomag, a gyakorlatokat segítő Tájoló Tárcsa, Lo-pan, Mérettábla, a komplett Feng-Shui Tanácsadást segítő egyedülálló Feng-Shui v5.0 Szoftver.

Tanfolyamokon Vizsga nincs (különb vizsgadíj sincs), az Ősi Taoista módszerrel történik az oktatás, azaz folyamatos kérdés-felelet alapján, illetve az egyes témák utáni Tudáspróbák alapján mérjük le a Hallgatók tudását.

Az előadásokra érdemes jegyzetfüzetet hozni, 4 színű színest, a tábláról történő jegyzetelés miatt.

A tanfolyamra jelentkezés esetén előre fizetés nincs.

A tanfolyam ára (részletfizetés) az első tannap (tanóra blokk) után személyesen történik, így pénzügyi kockázat nélkül el tudja dönteni, hogy a tanfolyam megfelelő-e Önnek! Ha megfelelő, csak akkor kell fizetni!

Adatvédelmi Tájékoztató   |    Jogi Nyilatkozat   |    Impresszum
Cookie (Süti) Kezelési Szabályzat
Nyitóoldal    ||   Minden Jog Fenntartva!   ||    Írjon nekünk!

 

 

Infovonal

  • Pocsai Kata: 30/2635437