Feng-Shui nyitókép

Aktuális tanfolyam

EGYEDI Feng-Shui tanfolyam: egyedi helyszínnel, kezdéssel és időbeosztással!

 

 

 

Interaktív

 

 

Tanácsadást segítő Feng-Shui szoftver

Az igazi feng-shui ismereteket tartalmazó feng-shui szoftver 5. verzióját éli. A feng-shui program keletkezésének a célja az volt, hogy segítse a Feng-shui Tanácsadók munkáját. A feng-shui programot azok az Érdeklődők tudják hatékonyan használni, akik már rendelkeznek előtanulmányokkal a feng-shui témakörében.

A program futásához mindössze Windows operációs rendszerre és Microsoft Office csomagra van szükség (Word és Excel).

A feng-shui program két nagy részből tevődik össze, a Keleti Asztrológiai számítást segítő és a feng-shui tanácsadást segítő rész.

A Keleti Asztrológiai rész a beírt adatok alapján az összes számítási feladatot elvégzi a feng-shui tanácsadó helyett, viszont a kiszámított információkat a Tanácsadónak kell. Ezzel a művelet sorozattal a Feng-shui Tanácsadó egy személy adatainak a kiszámításánál kb. 1 órát takarít meg. Ráadásul a feng-shui program nem csak egy, hanem 10 fő adataival is tud egyszerre dolgozni, ami egy nagycsaládnál, vagy egy munkahelynél (munkatársak kiszámításánál), több óra idő megtakarítást jelent.

A feng-shui szoftver második nagy egysége a magát a feng-shui tanácsadást segítő rész. Ezzel a résszel írásos dokumentációkat tudunk elkészíteni. Egy írásos anyag elkészítése mindig lassú folyamat, hiszen általános dolgokon kívül az egyedi, személyes jellemvonásokat is le kell írni. A feng-shui program úgy készült el, hogy mind a két fő tényezőt szerepeltesse az anyagban, amit részben kell csak a Feng-shui Tanácsadónak kiegészíteni.

Ára: 50000 Ft.

Nyitóoldal    ||   Minden Jog Fenntartva!   ||    Írjon nekünk!

 

 

Infovonal

  • Pocsai Kata: 30/2635437